Avís Extraescolars

RENIONS INFORMATIVES:

Activitats: ANGLÈS AVANÇAT, ANGLÈS REPÀS i ALEMANY REPÀS.

Inglés Avanzado: Cerrados los dos primeros grupos de 6 alumnos por grupo. En la reunión informativa os comunicaremos el día y hora exactos de inicio de la actividad, así como de la prueba de nivel que utilizarán los profesores para formar los grupos.

Inglés Repaso: Ya tenemos 8 alumnos inscritos hasta el momento. Pero de diferentes cursos entre ESO y BACHILLER. Esperaremos un poco más a ver si después de la reunión explicativa de estas actividades se inscriben más alumnos.

Alemán Repaso: Esperando al mínimo de alumnos para formar un grupo.

IMPORTANTE:

La reunión informativa de estas tres actividades que estaba prevista para el lunes que viene, se pasa al próximo MIÉRCOLES 11 OCTUBRE A LAS 19:30 HORAS en el instituto.

A TENIR EN COMPTE:

Les activitats extraescolars descrites a continuació, són totes les propostes que ofereix l'APIMA de l'IES de Marratxí per a aquest curs 2017/2018. No obstant això podem afegir-ne de noves en qualsevol moment, si arribem a més acords amb les empreses col·laboradores.
Els horaris i els dies de classe, són orientatius, i poden ser modificats després de verificar els alumnes preinscrits i compatibilitats de professors.
La preinscripció a alguna activitat NO suposa l'obligació d'iniciar-la. No obstant això, ens ajudarà a establir els grups necessaris així com a quadrar agendes, professorat, aules, preus i fins i tot a afegir més oferta formativa.
Els preus indicats també són provisionals, a l'espera de l'acceptació d'aquests cursos pels nostres pares i alumnes, i la quantitat de preinscrits. Aquests preus, en cas de ser modificats, ho seran molt poc. Hem aconseguit negociar les millors tarifes per als nostres alumnes, assegurant en tots els casos, que els nostres preus són més competitius que els que ofereix qualsevol altra empresa a un particular. Aquest és l'avantatge de negociar representant a més de 1.000 alumnes! Com sabeu, l'APIMA és una associació sense ànim de lucre i tots els nostres esforços estan dirigits a oferir als nostres associats les millors condicions possibles.